Dezodoryzowane
Informacje dotyczące alergenów: Produkt może zawierać śladowe ilość składników mlecznych oraz lecytyny sojowej.
GMO: Zgodnie z regulacją EU nr. 1829/2003 oraz 1830/2003 produkt nie zawiera składników modyfikowanych genetycznie.
Optymalne warunki przechowywania: Przechowywać w temperaturze pokojowej, przy wilgotności poniżej 60 %.
Przechowywać w czystym suchym i dobrze wentylowanym pomieszczeniu.
Dezodoryzowane masło kakaowe Potoro to wysokiej jakości produkt o neutralnym smaku i aromacie, idealny do zastosowań cukierniczych. Dzięki swojej czystości i stabilnej temperaturze topnienia (33–36°C) doskonale sprawdza się w dekorowaniu wypieków, produkcji czekolady, pralinek oraz polew.
Jego wyjątkowa struktura zapewnia gładką i jednolitą konsystencję, a staranna dezodoryzacja pozwala na wszechstronne wykorzystanie bez wpływu na smak finalnych wyrobów. Masło kakaowe Potoro jest odpowiednie dla wegan i wegetarian, a także wolne od składników modyfikowanych genetycznie (zgodnie z regulacją UE nr 1829/2003 oraz 1830/2003).
Aby zachować najwyższą jakość, produkt powinien być przechowywany w temperaturze pokojowej i wilgotności poniżej 60%. Jego trwałość wynosi do 12 miesięcy. Potoro to doskonały wybór dla profesjonalnych cukierników i pasjonatów słodkich kreacji, którzy poszukują niezawodnego składnika do dekoracji i wykończenia deserów.
Jeśli masz pytania produktowe, chcesz porozmawiać o współpracy lub złożyć zamówienie napisz do nas maila, zadzwoń lub skorzystaj z formularza kontaktowego.
Copyright ©2025 by Batavia